Donnerstag, 18. Februar 2010

Einladung (Meghívó a nemlétező doktori iskola ülésére)

Actualissimo!

2010. február 19-én, azaz ma!

Beküldő: Irigytégla

004/2010/KDHT

MEGHÍVÓ

Tisztelt Kollégák! Kedves Barátaim!

A KRE BTK KDHT 2010. február 19-én tartja soron következő ülését.

Az ülés időpontja: 13 óra

Helyszíne: a Bölcsészettudományi Kar dékáni szobája

Az ülés napirendje:

I. Elnöki bejelentések

II. Beszámoló a MAB által kifogásolt adminisztrációs hibák orvoslása céljából tartott belső vizsgálatról (indexek)

Előterjesztő: Dr. Hermann Zoltán, az IDI titkára

III. Beszámoló a MAB-által kifogásolt és folyamatban lévő védések állapotáról

Előterjesztők: Prof. Dr. Szabó András, Dr. Hansági Ágnes

IV. Döntés a függőben levő témavezetésekről

Előterjesztő: Dr. Hermann Zoltán, az IDI titkára

V. A DI költségvetése, IDI-kiadó problémaköre

VI. Hallgatói kérvények

VII. Az év végi doktorandusz-konferencia

VIII. Egyebek

Részvételükre feltétlenül számítok.

Állandó tagok: Prof. Dr. Csoma Zsigmond, Prof. Dr. Dobos István, Prof. Dr. Eisemann György, Prof. Dr. Fabiny Tibor, Prof. Dr. Jákfalvi Magdolna, Prof. Dr. Kovács Árpád, Prof. Dr. Szabó András

Meghívottak: Dr. Hermann Zoltán, Dr. Kiss Gabriella, Dr. Kulcsár-Szabó Ágnes, Dr. Horváth Tímea, Dr. Vidra Béláné, László Márton (HÖK)

Jegyzőkönyv-vezető: Fehér Eszter

Budapest, 2010. február 10.

Üdvözlettel

Prof. Dr. Kovács Árpád

Az eredetit megtekintheted itt:

KDHTmegh


Találós kérdés: ki az igazi tégla?

Maszcsi und Meszcsi (Maszárovics és Mészáros, a két kegyenc)

Az alábbi cikk dokumentációkkal együtt -drs.- kommentelőtől jött. Ebből kiderül, hogy a Duplaszabó Diktatúra két haszonélvezője, Maszárovics Ágnes és Mészáros Márton nemcsak anyagilag járnak jól társaikhoz képest, hanem társaik szellemi termékeit és munkáját is eltulajdonítják – patrónusaik, Kulcsár-Szabó (Hansági) Ágnes és Hermann Zoltán egyetértésével és aktív támogatásával. – A szerk.

Kötetszerkesztés Mészáros és Maszárovics módra, avagy a kegyencek egyéb csínytevései

Osvát Ernő szigorú főszerkesztő volt, sokat követelt, de a szerkesztés etikájával bizonyára tisztában volt s következetesen alkalmazta is azt. Nem így Mészáros Márton és Maszárovics Ágnes, akik patrónusaik (az egyetem fura ura és annak kattogó szárnysegédje) kegyelméből lehettek a Jelenlét konferencia tanulmánykötetének főszerkesztői.

Egy olyan tudományos eseményről van szó, amelyet Hima Gabriella és Kulin Ferenc nagyvonalú szakmai támogatása mellett kizárólag doktoranduszok szerveztek: az akkori elsős évfolyam, szinte kivétel nélkül, áldozatos munkával. Az azóta leváltott dékán és DI vezető segítségének köszönhetően a konferencián elhangzott előadások anyaga könyv alakban is megjelenhetett, melynek szerkesztésében továbbra is a szervezők vettek részt. Ám hogy, hogy nem, a főszerkesztői feladatokat Maszárovics Ágnes és a konferencián részt sem vevő Mészáros Márton láthatták el, akik azután osváti szigorral, de meglehetősen etikátlanul lenyúlták maguknak a szerkesztésért kijáró dicsőséget.

Az itt bemutatott dokumentumok bizonyítják, hogy ki mindenki vett részt a szerkesztésben, amit azután MM és MÁ összekacsintva ignoráltak, megcsúfolva ezzel a kötet szellemiségét, mert így csak az ő jelenlétük látszik, a többiek mintha ott se lettek volna.

A kérdés költői, s a későbbiek igazolták is létjogosultságát: aki így kezdi tudományos pályáját, attól vajon mit várhatunk később?

-drs.-

A költői kérdésre a választ már megkaptuk, Mészáros nemlétező diszertációját, amely a jól megszervezett Duplaszabó bizottságtól 100%-ot kapott. Méltó folytatása ennek a kezdésnek.


tel

(Fenti dokumentációból világosan látszik, hogy a kötetet csak Maszárovics és Mészáros jegyezte szerkesztőként, miközben a szerkesztői munkát valójában nem ők, hanem 8 másik ember végezte. Maszárovicson és Mészároson kívül a címlapra került még másik két kegyenc, az ösztöndíjas Bodrogi Csongor és az órákkal elhalmozott Fülöp Éva. )