Samstag, 23. Oktober 2010

Erpressung und Bestechung an der Károli Universitaet (Zsarolás és vesztegetés a Károlin)

Friss hír 2010. Karácsony

Itt keress bennünket:

http://jhnnsclvn.wordpress.com

(Újabb cenzúra! A jhnnsclvn.wordpress.com blogot letiltották a magyarországi keresőgépekből, ezért csak közvetlenül érhető el a fenti linken.)


Extortion and bribery at the Károli University (Zsarolás és vesztegetés a Károlin)

Figyelem! A Károli ügyvédje, Takács János kitöröltette a jhnnsclvn blogot a google keresőből. A blog közvetlenül elérhető: http://jhnnsclvn.wordpress.com/


Posted by jhnnsclvn on október 23, 2010

Október 23-át ünnepeljük Bonnie és Clyde 2-vel a Károlin! Bemutatjuk eddigi legsikeresebb rablási akciójukat. A Károli még mindig egy “Raeubernest”, csak a dékáni névtábla változott. Így marad ez a Reformáció ünnepére is?

Íme, így tett szert 2009. augusztusában Hansági-Bonnie és Hermann-Clyde a SEMMIből egyszerre 12 ill. 6 doktoranduszra. Egyes újdonsült doktoranduszaik már abszolutóriummal, mások szigorlattal, legtöbben már félkész disszertációval a zsebükben születtek.

From: Kőfalusi Krisztina
Date: 2009/8/6
Subject: nyilatkozat
To: Széll Szilvia , Ságodi Ildikó , Péter Petra , Pereszlényi Erika , Tímár András , Niklosz Krisztina , Németh Mónika , Móra Gabriella , Koczka Ferenc , Adorján Viktor , Váradi Ábel , Ács Zsuzsanna , Baráth Csilla , Bognár Sarolt , Borbély András , Crisan Renáta , Diószegi Nóra , Feltizi-Veress András , Kovács Ferenc Dávid , Kuhn Gabriella Szilvia , Merklin Orsolya , Püspöki Nikolett , Retfalvi Arpad , Szabó Andrea , Szalontai Anna , Vadas János , Wolf Zita , Virágh András , Viktoria Varga , Venásch Eszter , Varga Zoltán , Váradi Ferenc , Suhajda Péter , Sípos Dávid , Simó Szabolcs , Schultz Adrienn , Sárai Szabó Linda , Pető Katalin , Péterfy Orsolya , Pénzes Szabolcs , Pataki Attila , “P. Tóth Tamás” , “P. Nagy Ildikó” , Oláh Olívia , Nemeh Diana , Nagy Márta , More Annamária , Molnár Illés , Molnár Bernadett , Meszaros Marton , maszárovics Ágnes , Marta Vass , Majoros Szidónia , Lukács Zsuzsanna , Lövey Gábor , Liktor Katalin , Kusztos Györgyi , Kurdi Péter , Kránicz Gábor , Kovács Tibor , Kovács Nikolett , Korner Veronika , Fülöp Éva , fargok@t-online.hu, Cziotka Vanda , Cziczka Katalin , Budaházi Anikó , Bodrogi Csongor , Berkó Helga , Beniczky Klára , Barkóczi Balázs , Baráth Gabriella , Dóra Kolta , merei.janos@yahoo.com, ajkay@chello.hu

Kedves Doktoranduszok!

Mellékelten küldöm Kovács Árpád professzor úr levelét és a témavezetői nyilatkozatot.

üdvözlettel:

Fehér Eszter

2 melléklet — Az összes melléklet letöltése (tömörítve:nMagyar)
témavezetői nyilatkozat.doc
199 KB Megtekintés Letöltés
Nyilatkozat kísérő.doc
205 KB Megtekintés Letöltés
Válasz Továbbítás


Tisztelt Doktorandusz!

Melléklelten küldöm Önnek azt a Nyilatkozatot, melyben a doktori kutatásának címét és a témavezetőjének a nevét adhatja meg. Kérem, hogy az aláírt nyilatkozatot postafordultával, de legfeljebb augusztus 19-ig juttassa vissza a Doktori Iskola titkárságára (Budapest, 1088 Reviczky utca 4. II/212.).

A témavezetőjével személyesen nem szükséges emiatt konzultálnia, az ellenjegyzést a Doktori Iskola is intézheti, de kérem, hogy e-mailben mindenképpen vegye föl választott témavezetőjével a kapcsolatot, mert a doktori szabályzat szerint egy témavezető csak hat doktoranduszt fogadhat!

Amennyiben témavezetőt szeretne váltani, a nyilatkozat kitöltésével ezt is megteheti. Abban az esetben, ha az új témavezetővel korábban mint konzulenssel együtt dolgozott kérjük ezt jelezze. Amennyiben témavezetőt szeretne váltani, vagy megjelölni, de nem biztos a személyében akkor kérheti a KDHT javaslatát, ezt kérjük, jelezze a lapon.

Munkájához sok sikert kívánva üdvözlettel:

Budapest, 2009. augusztus 5.

Prof. Dr. Kovács Árpád sk.

DI vezetője

Vessük össze ezt a levelet az előző posztban idézett Doktori Szabályzat 49.§-ával (http://kreirtudphd.weboldala.net/downloads/KRE_IDI_MSZ.pdf) .

A levél szerint mindenkinek egységesen 2009. augusztusában kell témavezetőt választani – ez lehet a régi, lehet új – akár frissen vették fel, akár már évekkel azelőtt végzett. Mi van akkor a 3. félévvel mint elvileg lehetséges utolsó időponttal a témaváltásra? Bár a téma- és témavezetőválasztás a DI-felvételi előtt történik, annak feltétele, a levél azt sugallja, hogy ez bármikor megtehető, akár téma-és témavezető nélkül is be lehet kerülni, ill. nincs jelentősége, mert bármikor módosítható. A témát ugyan az egyes témavezetők hirdetik, de a levél nem arra szólít fel, hogy új témát válasszanak a delikvensek új témavezetővel, hanem hogy a más által meghirdetett témával és az addigi munka eredményével menjenek át új témavezetőikhez, akik nem mások, mint Bonnie2 (Kulcsár-Szabó-Hansági) és Clyde2 (Hermann). Így keletkeznek a teljesen inkompatibilis párosítások, amikre előző posztunkban hoztunk néhány példát, ill. amin Bonnie1 és Clyde1 nemrégiben lebuktak, de ez klónjaikat csöppet sem zavarja. Végül Kovács Árpád, aki úgy csöppent a veszprémi bukása után a károlis IDI-be, mint Pilátus a Credoba, kedvesen felajánlja a bizonytalankodóknak, hogy majd ő ajánl témavezetőket (itt, a KLárolin, ahol akkor még ki sem ismerte magát). Nos, ha a doktorandusznak fogalma sincs, kihez és miről írjon, de már felvették, netán felsőbb éves vagy már végzett is, akkor el lehet képzelni mennyire komoly és működőképes ez az intézmény. Sem témavezetői ellenjegyzés, sem a régi témavezető lemondó nyilatkozata nem szükséges, mert mindent pótol az DI vezetése, majd a KDHT és az EDHT (vagyis Kovács Árpád kétszer, Németh Dávid egyszer). Bonnie mohóságában a levélben 6-ra maximált számot alaból megduplázta, de a Dokori Tanács honlapján csak 10 hely volt, így onnan néhány lemaradt.

A levelet Kovács Árpád az IDI vezetőjeként jegyezte és a KDHT elnökeként az így végrehajtott teljesen törvénytelen témavezetőváltásokat jóváhagyta. Az EDHT elnökeként előbb Szabó András, majd Németh Dávid is megerősítette az eltulajdonításokat.

Vajon melyik Doktori Iskola vállalja be ezek után Bonnie 2-t és Clyde 2-t 2010/2011-ben zsarolással, fenyegetéssel, vesztegetéssel és ígéretekkel elorzott doktoranduszaikkal? És mit tesznek akkor ezek a doktori iskolák, ha jelentkezik az eredeti témavezető a közös munkát alátámasztó dokumentumokkal, és bíróság előtt támadja meg az eltulajdonítást? Vágyik-e arra a többi doktori iskola, hogy belekeveredjék a károlis botrányba?

Hol fog akkor az APÓSa nevével nyomuló, a hallgatókat manipuláló és megvásárló vérciki MENY 2010/2011-ben habilitálni, ahogy azt a doktori tanács honlapján hirdeti (http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=1323) ? Az ELTÉ-n a Maedchen für alles Eisemann segédletével, vagy Szegeden a „nyalogány nyalogányával”, Páljóskával? Esetleg kiviszi magával APÓS már nem létező berlini, vagy a FÉRJ még létező konstanzi kapcsolataihoz, hogy kikunyeráljanak egy habilitációt a németül mekegő, magyarul kattogó női terminátornak?

Nyilatkozat kísérő

Posted in HungarianCalvinistUniversity | Tagged: Ágnes Kulcsár-Szabó (Hansági), Árpád Kovács, Zoltán Hermann

Universitaet der Diebe 2. Die atheistischen Bonnie & Clyde (Tolvajok egyeteme 2. Az ateista Bonnie & Clyde)

Friss hír 2010. Karácsony

Itt keress bennünket:

http://jhnnsclvn.wordpress.com

(Újabb cenzúra! A jhnnsclvn.wordpress.com blogot letiltották a magyarországi keresőgépekből, ezért csak közvetlenül érhető el a fenti linken.)



University of thiefs 2. The atheist Bonnie & Clyde (Tolvajok egyeteme 2. Az ateista Bonnie & Clyde)

Figyelem! A Károli ügyvédje, Takács János kitöröltette a jhnnsclvn blogot a google keresőből. A blog közvetlenül elérhető: http://jhnnsclvn.wordpress.com/


Posted by jhnnsclvn on október 21, 2010

Balla Péter rektorhelyettes csak magát okolhatja két doktori iskola bedöntéséért. Ő mégis másokat szid, széltében-hosszában átkozódik, ígérget, fellebbezéssel fenyegeti a MAB-ot. Ám ha az ÁJK doktori iskola fellebbezése elbukott, akkor mit remél az IDI-étől? Hiszen itt a kegyelemből megfeleltnek minősített törzstagok még védéseket sem hoztak össze. De próbálkoznak. Persze, ismét csak nem becsületes módszerekkel, hanem rájuk jellemző simlis trükkökkel. Hermann és Hansági folytatják a Szabó és Petrőczi által teremtett hagyományt. De mi mást is várna az ember a károlis csalóktól?

A kálvinista tolvajpáros, Petrőczi-Bonnie és Szabó-Clyde praxisát – ti. doktoranduszok lenyúlását a védés előtt – az ateista tolvajpáros, Hansági-Bonnie és Hermann-Clyde intézményesítette és szabállyá emelte. Hansági-Bonnienak a 2009. évi 0-hoz képest 2010-re egytucat doktorandusza lett, a szerényebb Hermann-Clyde-nak pedig féltucat. Alapvetően két módon tettek szert doktoranduszokra. Vesztegetéssel és lopással. Bonnie and Clyde először is 2009 júniusában puccsot hajtott végre a doktori iskola vezetésében, majd a bamba stróman, Kovács rendőr szeme előtt lenyúlta az összes állami ösztöndíjat, és szétosztotta az őket választó elsőéveseknek (Borbély András, Vadas János és Szabó Andrea). A többi 30 felvételiző odacsődítése átverés volt, mint azt a felvételizők beszámolóiból megtudjuk, esélyük sem volt. Második lépésként Bonnie és Clyde 2 hónappal később szervezett egy nagyszabású közös témavezetőlopási akciót, amelynek keretében az addig mások által vezetett felsőbbéveseket, sőt, a végzetteket is, szétosztották egymás között. Témát nem váltattak velük, csak témavezetőt. Témástul és elvégzett munkástul csábították őket magukhoz és töltötték fel a www.doktori.hu oldalra már mint sajátjaikat, akik hamarosan védhetnek – már az ő neveik alatt. Ehhez harmadik lépésként újra és újra át kellett gyúrni a doktori szabályzat téma- és témavezetőváltásra vonatkozó passzusát, mígnem az teljesen értelmetlen lett. Csak arra alkalmas, hogy a témavezetéslopásokat legalizálja:

49.§ (1) A képzés megkezdésétől számított három féléven túl, szakmailag indokolt esetben

kérheti a doktorandusz, hogy a doktori oktatási alprogramon belül más témával vagy

témavezetővel folytathassa tanulmányait

 a téma kutathatóságának objektív nehézségei,

 a témavezető tartós akadályoztatása vagy halála,

 a kutatás során felmerült szakmai okok esetén.

(2) A témaváltoztatást, illetve új témavezető kijelölését legkésőbb az abszolutórium

kiállításának napjáig kérheti a doktorandusz. Az abszolválás utáni téma-, illetve

témaváltoztatásról csak különösen indokolt esetben és méltányossági alapon dönthet a KDHT.

(3) A téma- és a témavezető váltás iránti kérelmet a doktori oktatási alprogram vezetőjének

kell benyújtani, a kérelemhez mellékelve a lemondó és befogadó nyilatkozatot. A témaváltás

kérdésében az oktatási alprogram vezetője dönt, a témavezető-váltás iránti kérelmet pedig

továbbítja a KDHT elnökének.

Vagyis miről szól ez a pont? Az (1) pont arról, hogy minden normális doktori iskolában csak a 3. félévig lehetne témát és témavezetőt cserélni. Ez az –ig ebben a szabályzatban –tól-lá változott át, mintha csak a 3. féléven túl lehetne váltani, vagyis pont az ellenkezője annak, aminek lennie kellene. A (2) először szintén egy –ig-ről szól: abszolválásig. De a bekezdés második mondata ezt is átváltoztatja -tól-lá, vagyis akár abszolválás után is, -ig nélkül. A méltányossági alap gumiparagrafus. Minden méltányos, amire a stróman rábólint. Vagyis ez a 49.§ saját értelmét vesztettségéről szól, ti. arról, hogy bármelyik doktorandusz bármikor leválthatja a témavezetőjét, akár a védés napján is, mint azt Mészáros tette, akinek „egyedi” megoldását ez a szabályzat törvényre emeli.

A szakmai indoklás csak elvi feltétel, a gyakorlatban nem követelik meg, hiszen mivel indokolható, hogy Bónáné Sárai Szabó Linda a mai osztrák irodalmat nem Hima Gabriellával, hanem a magyar felvilágosodást oktató Hermann Zoltánnal, a 20. századi családregényt Fülöp Éva nem Bertha Zoltánnal, hanem a 19. százados Hansági Ágnessel kutatja, és még 10 hasonló példát lehetne sorolni. A szakmai indoklást a stróman KDHT-elnök, Kovács rendőr bólintása helyettesíti, a szabályzat (3) pontjában előírt lemondó nyilatkozatot úgyszintén. Hermann és Hansági ugyan bepróbálkozott egy okirathamisítással (a régi témavezetőktől két évre visszadátumozott lemondó nyilatkozatokat akartak a maguk javára kicsikarni), de mikor ez nem jött be, előkerült Kovács rendőr értékes feje, amelynek bólintása ismét pótolta a hiányt.

A Doktori Tanács honlapján Bonnie és Clyde neve alatt egyetlen védést sem találunk, viszont számos védéstervet – kollégáktól ellopott, vesztegetéssel átcsábított doktoranduszokkal (2009-ben még nem volt PhD-hallgatójuk, de 2010-re és 2011-re már terveznek védéseket).

Bonnie (Kulcsár-Szabó avagy Hansági Ágnes) http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=1323

Témavezetés:
Témavezetés

abszolutóriumot szerzettek száma 3
témavezetettjei közül fokozatot szereztek: 0
témavezetettjei várható védéssel:
Fülöp Éva PhD (2011)
Maszárovics Ágnes PhD (2012)
Mészáros Márton PhD (2010)
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Borbély András PhD (2012)
Feltizi Veres András PhD (2012)
Váradi Ábel PhD (2012)
Nemeh Diána PhD (2011)
P. Nagy Ildikó PhD (2011)
Bodrogi Csongor PhD (2010)
Lövey Gábor PhD (2010)


Clyde (Hermann Zoltán) http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=1338

abszolutóriumot szerzettek száma 1

témavezetettjei közül fokozatot szereztek: 0

témavezetettjei várható védéssel:
Bónáné Sárai-Szabó Linda PhD (2012)

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Szabó Andrea PhD (2012)
Vadas János PhD (2012)
Kurdi Péter PhD (2011)
Némethné Budaházi Anikó PhD (2011)
Wolf Zita PhD (2011)

Az egyetemi honlapon pedig még több doktorandusz:

http://kreirtudphd.weboldala.net/?Hallgat%F3k

Bonnie 10 feltüntetett témavezetése közül 7 (végzős ill. végzett) doktorandusz lopással került a birtokába. Közülük 3-nak már megvolt az abszolutóriuma, mikor eltulajdonította őket.

Clyde a 6 doktoranduszából 3-at vesztegetéssel (ösztöndíjosztogatással) szerzett (Vadas János, Szabó Andrea, Wolf Zita), a másik hármat kollegáitól orozta el, egyet már az abszolutórium megszerzése után (Bónáné Sárai Sabó Linda).

A csatolt dokumentumokkal egyrészt a lopás, másrészt a vesztegetés tényét kívánjuk dokumentálni.

1. Az első csoportba tartozó dokumentumok azt bizonyítják, ki volt az egyes elorozott doktoranduszok eredeti témavezetője, kivel vannak közös publikációik, konferenciaszerepléseik, ki menedzselte, publikáltatta, utaztatta őket külföldi konferenciára.
2. A vesztegetést két megbízási (Fülöp Éva, Mészáros Márton) ill. egy munkaszerződésmódosítási szerződéssel (Török Lajos) dokumentáljuk. Emlékeztetőül: Török Lajos felesége, Maszárovics Ágnes, még Erasmusos diákokon is kereshetett, tehát duplán zsarolható volt. Nemeh Diana szerződése itt nem szerepel, de köztudott, hogy állást kapott a Duplaszabó-bandától, ma is ő a tanszéki titkárnő. Bodrogi Csongor az ELTÉ-n fizetős doktorandusz volt, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes áthozta ide ösztöndíjasnak, elvéve ezzel egy helyet a károlisoktól. Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes, úgy tűnik, vásárolja a hallgatóit.

A doktoranduszlopás dokumentumai

20100924152333416

20100924152404073

SKMBT_C35110092118010

A vesztegetés dokumentumai

Posted in HungarianCalvinistUniversity | Tagged: Ágnes Hansági Kulcsár-Szabó as thief, Zoltán Hermann as thief |

Péter Balla ist verrückt worden (Balla Péter megtébolyodott)

Peter Balla went mad (Balla Péter megtébolyodott)

Figyelem! A Károli ügyvédje, Takács János kitöröltette a jhnnsclvn blogot a google keresőből. A blog közvetlenül elérhető: http://jhnnsclvn.wordpress.com/


Posted by jhnnsclvn on október 20, 2010

Amikor a BTK-n szeptemberben Tarr Zoltán zsinati tanácsos megválasztatta az energikus és kétségtelenül református, de tudományosan nulla és embernek is nagyon középszerű Sepsi Enikőt, akkor azt gondoltuk, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni.

És amikor Domokos Andrea lemondott az ÁJK dékáni posztjáról, amit kifejezetten neki írtak ki, azt hittük, nem fogjuk megsiratni.

Mindkét esetben tévedtünk. A magyarázat az ÁJK nyitólapján található. Az itt szereplő információból csak arra lehet következtetni, hogy az üldözési mániás, veleszületett bialmatlanságban szenvedő, munkatársait feljelentő, hallgatóit üldöző és a Rektori Hivatalt lepusztító és kiürítő Balla Péter rektorszubsztitútum teljesen megőrült.
KRE – Állam- és Jogtudományi Kar

KÖZLEMÉNY

Személyi változás az Állam- és Jogtudományi Kar élén
Budapest, 2010. október 19.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai nappal saját kérésére – egészségügyi okokból – Dr. Domokos Andrea asszony dékáni megbízatását Dr. Balla Péter rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes úr visszavonta.

Köszönjük Dékán Asszony eddig végzett értékes munkáját, további munkájára Isten áldását kérve.

Dr. Balla Péter rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes úr egyúttal megbízta Dr. Kovács Barnabás Stratégiai Igazgatót, valamint Dr. Kovács Zsolt Csaba Gazdasági Igazgatót az Állam- és Jogtudományi Kar dékánja munkaköri feladatainak ellátásával.

http://www.kre.hu/ajk

Halász Krisztina
PR munkatárs

Ballának, úgy látszik, elfogytak a karokon a bizalmi emberei (ha egyáltalán voltak), most már a Rektori Hivatal munkatársait közvetíti ki a karok élére. Az újdonsült főtitkár, Sepsi Enikő néhány hónappalmegjelenése után áttelepült a BTK-ra dékánnak, most pedig az újdonsült stratégiai igazgató, Kovács Barnabás az ÁJK-ra. Tulajdonképpen realizálódott az a koncepció, ami eddig látensen érvényesült: Sepsi – megjelenése óta – a Bölcsészkart kontrollálta, Kovács Barnabás pedig a jogi kart, Kovács Zsolt Csaba gazdasági igazgatóval együtt. PhD-t hárman együtt is nehezen tudnak felmutatni. (Sepsinek állítólag van, amit még senki sem látott, és ami 8 éve minden évben meg akar jelenni, aztán mégse. A jogi kart átvették a Kovácsok. Kovács Barnabás testvére, Kovács Levente KDB-s bank alelnök már szintén bent van a jogi karon. Igaz, neki nemcsak PhD-ja, hanem jogi diplomája sincs, dehát a Károli amúgyis a szakos diploma nélküliek egyeteme (ld. Kovács Árpád, Petrőczi, Csoma, Koncz, Szilasi a BTK-n). Kovács Levente ott, a Pulay féle tanszéken, már fel se tűnik. Az egész tanszék – észrevétlenül – átmegy jogiból közgazdaságiba. A lényeg, hogy Bölcskei Kovácsai jól be legyenek ágyazva, és a zsebük jól ki legyen tömve.

De mitől egyetem ez a pénznyelő förmedvény?


Posted in HungarianCalvinistChurch, HungarianCalvinistUniversity | Tagged: Bölcskei, Balla, Sepsi és a Kovács-triász

Zensur (Cenzúra)

Censorship (Cenzúra)

Figyelem! A Károli ügyvédje, Takács János kitöröltette a jhnnsclvn blogot a google keresőből. A blog közvetlenül elérhető: http://jhnnsclvn.wordpress.com/


Posted by jhnnsclvn on október 17, 2010

Ha egy hatalom cenzúrát alkalmaz, saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Ezt a bizonyítványt a Károli BTK-ja a Duplaszabó Diktatúra fennállása alatt kiállította magáról. A két Szabó alatt megszűnt minden kommunikáció. Ennek eredménye ez a blog, ahol élénk kommunikáció folyik.

Blogunk változatlan intenzitással működik, de a google keresőben az elérése az utóbbi napok óta akadályozott. A leggyakoribb keresőszavak “jogi kérésre” letiltásra kerültek. Vagyis akinek az nem áll érdekében, az akadályozza a http://jhnnsclvn.wordpress.com oldalon már majdnem egy éve folyó tényfeltáró munkát. Balla Péter és Szabó András bizonyára nagyon megijedtek, amikor meghallották saját hangjukat a neten, ahogy épp egy bűncselekményre adnak utasítást az egyik beosztottjuknak. Mivel még számos dokumentum áll rendelkezésünkre, amely a Balla Péter – Szabó András – Kulcsár-Szabó-(Hansági) Ágnes bűnszövetkezet viselt dolgait tárja fel, kénytelenek vagyunk újabb blogokat is indítani, hogy könnyebben ránk találjanak olvasóink ill. biztosan ránk találjanak, ha úgy tűnik, sikerült elnémítani bennünket. Ezeken az újabb blogokon a http://jhnnsclvn.wordpress.com legfontosabb posztjait ismételjük meg, a kommentekkel együtt, hogy egy esetleges újabb korlátozó vagy letiltó akciónak elejét vegyük. Ez a hisztérikus buzgalom, amellyel a Károli Református Egyetem régóta regnáló ideiglenes vezetője, Balla Péter rektorhelyettes Takács János ügyvéddel megpróbálja belénk fojtatni a szót illetőleg elzárni bennünket az olvasóktól, azt bizonyítja, hogy helyes úton járunk: kritikánk hatékony, és a hatalomnak ismét nincsenek érvei ennek cáfolatára, újra meg újra erőből próbál bennünket elhallgattatni, mint egy évvel ezelőtt a karolisbotrany.blog.hu és még néhány társának letiltása esetében. Elhallgatni nem fogunk, és reméljük, hogy olvasóink továbbra is ránk találnak. Minden korlátozó és letiltó akció egy újabb blogot eredményez, ugyanezzel a tartalommal. És természetesen mi is megtesszük a jogi lépéseket a letiltások feloldására, vállalva egy esetleges pert az egyetemmel, amelynek során bebizonyíthatjuk, hogy állításaink nem rágalmak, hanem dokumentált tények. Egy ilyen pert szinte remélünk, hiszen ennek menetéről „élőben” tudósíthatjuk a blog olvasóit, akik meggyőződhetnek róla, hogy Balla Péternek nincsenek érvei, élőben is olyan ostoba, mint a könyvében, amelyről okos recenziót olvashatnak blogunkon. És élőben is ugyanolyan korlátolt, mint szerencsétlen, idiotisztikus alteregója, Horváth János a blogon. Nem csoda, hogy Balla/Horváth csődbe vitte az egyetemet. Hova máshová vezethetné ilyen szellemi kapacitással?

Ha blogunk körül nagy csönd lenne a google-on, de az interneten barangolva eljutnának valamelyik újabb keletkezésű blogunkra, akkor kattintsanak onnan át a http://jhnnsclvn.wordpress.com oldalra, hogy ismét visszatalálhassanak hozzánk. És ha végképp nem találnak bennünket, írjanak nekünk: jhnnsclvn059@gmail.com. – Johannes és a szerkesztőség

Posted in HungarianCalvinistUniversity | Tagged: Peter Balla, János Takács | Szerkeszt | 32 Comments »