Mittwoch, 2. Dezember 2009

Öffentliche Klage ("Országos panaszköyv")

Szerkesztő megjegyzése: Testvérek, ma szédületes tempóban dolgoztok, nem győzzük felrakni a sorjázó posztokat és kommenteket. Közben ne feledkezzetek meg a Senkiföldjéről sem, ahol “A Quasimodo díjas szépségkirálynő” a sláger. Ugye, tudjátok, ki?

Kedves Testvérek!
Ajánlom Nagy László sorait, melyek nagyon találóak a kialakult ’károlis’ helyzetre, amit a költő az Elhullt bolondok nyomán című versében írt:

“lesz a veszett ügynek bolondja
világra a gondot kibontja
lesz idő, ami sose felejt
mert kéz is lesz, hogy írjon röhejt
s kínt az országos panaszkönyvbe”

Ahogy Nagy László írta: lett a veszett ügynek bolondja, de nem egy, hanem több is, mert bolondnak kell lenni ahhoz, hogy azt a sok szemetet és erkölcstelen mocskot kiássa egy csoport, amit a DÉKÁN (a Szabók egyike), a MENY (Kulcsár-Szabó) és HájgépeZet az évek során zavartalanul kitermelt.

„Világra” lett kibontva az a sikkasztásokkal, csalásokkal és hamisításokkal összetekeredett sok szálú ágas-bogas ügy, ami a református egyetem köré tekeredett és besötétíti a nappalokat is. Égbekiáltó az a sok elférgesedett téma és történés, amiket ez a három személy felhalmozott.

Ki gondolta volna, hogy az internet adja majd a megoldást ezek ellen a GONOSZ személyek ellen, és nem tudják az információ, vélemény és szólásszabadságot megakadályozni. Még ha akarta is az egyetem fura ura… – de a blog betiltatása végleg nem sikerülhetett. Isten útja kifürkészhetetlen, és nem a pénz mellé áll, hiszen az internet nyilvános és ingyenes.

Sokan a módszeren borultak és borulnak ki, mármint a nyilvánosság tényén, hogy a több éves mocsok hirtelen kikerül a nyilvánosság elé. Még ha ezek az emberek ismerik ennek a több évnek a történését és annak minden gonoszságát, de elfedik a tényeket, történéseket, hogy nehogy bajuk essen. Félnek! Ám mégsem a tényeken borulnak ki ezek a félős emberek, hanem a módszeren! Ugye megdöbbentő ez az álszent és aljas hozzáállás! Elfásultak saját maguk féltése miatt és belül már meghaltak. Elnémult a belső hangjuk, a lelkiismeretük. (Végleg!)

„Lesz idő, ami sose felejt” – ezt az időszakot tényleg nem fogja tudni senki sem elfelejteni, különösen a három mínusz ”szent” (a csaló Szabó dékán, a hazug és aljas Kulcsár-Szabó MENY és Hermann a hájasagyú). Azok biztosan nem felejtik el ezt az időszakot, akiket ez a három gonosztevő megalázva kinyírt és elpucolt a saját útjukból. De most a HATALOM miatt egymást is elkezdték nyírni: most éppen Hermann fogott össze Kulcsár-Szabóval, mert a dékánt akarják beáldozni, hogy a helyére ülhessenek. Mindenki egy paddal előrébb csúszik (utolsó pár előre fuss alapon). Szánalmas és tragikus ez a kisiskolás történés. Röhejes!

„Mert kéz is lesz, hogy írjon röhejt”, addig lesznek kezek és ujjak, amíg el nem tűnik ez a bűnbanda-triász, és el nem kotródik ez a SZDSZ-es haszonleső briganti banda, amelyik a Károlit vette célba a Kulcsár-Szabó MENY hívószavára. Ez az egyetem és egyház kínja „s kínt az országos panaszkönyvbe” = a blogba!), mert nem tudnak mit tenni ezek ellen: pedig csak ezt a három erkölcsileg megbukott és megbomlott személyt kell kimozdítani a helyéről, úgy ahogy ezek eddig annyi embert megsemmisítettek erkölcsileg és fizikailag is. Lezüllesztettek egy egyetemet és a pártként már nem létező, de nagyon is aktív SZDSZ-nek adják át a hatalmat, a tudományos fokozatokat és a szellemet.

Egyéni karrierjük elérése céljából erkölcsileg teszi tönkre ez a három ember a reformátusok egyetemét, végleg elvéve annak hitelét és maradék református mivoltát.

1 Kommentar: