Freitag, 16. April 2010

Wahl: Gesetz und Ordung (Választás: Törvényesség és rend)

Most kaptuk meg Barrister elemzését a vasárnapi választásról:

A Fidesz vasárnapi hatalmas győzelme reményt nyújt arra, hogy végre helyreáll hazánkban a rég várt törvényesség és rend.

A nyolc évig tartó szocialista uralom hihetetlen pusztítást okozott a közerkölcsökben. A szocik és szadeszesek és a köréjük gyűlt vállalkozói holdudvar benyomult a nagy társadalmi alrendszerekbe és korrumpálta őket. A BKV, a MÁV, a Volán és más nagyvállalatok pénzkifizető helyekké váltak a szocialista pártot támogató magyar oligarchák számára. Az előre levajazott pályázati kiírások hatalmas pénzeket szivattyúztak ki a magyar adófizetők közös kasszájából. A mi adóforintjainkból hozták létre a baloldali pártok permanens reklámhadjáratait finanszírozó alapítványokat. Ilyen pl. a Táncsics Alapítvány, amely állami támogatásból évi 500 milliót különített el a „hagyományos szociáldemokrata értékek ápolására”. Ebből a félmilliárdból szolgálták ki magukat a különböző kulturális célokat maguk elé tűző álszervezetek. A folyósított pénzek jó részét aztán nokiás dobozokban és nejlonzacskókban adták vissza a párt pénzbehajtóinak. Aki nem adta vissza a „megnyert pénzek” 30-50 százalékát, ráfizetett. Így járt Zuschlag János és barátai is, akik mohóságukban nem adták vissza az elnyert támogatás kialkudott részét. Zuschlagot saját elvtársai dobták fel, így bosszút álltak rajta és példát mutattak arra, hogy jár az, aki nem tartja be a kialkudott szabályokat.

A ballib korrupció elérte a felsőoktatást is. A szocialista országgyűlési képviselő által zöldmezős beruházásként gründolt gyöngyösi főiskola egymaga több állami támogatást kapott, mint több nagy egyetem együttesen. A gyöngyösi főiskola botrányosan rossz képzési színvonalával százával „képzi ki” a jövendő munkanélküliek tömegeit.

A hasonlóan gyatra szakmai színvonalon működő, nemrég létrehozott kaposvári egyetemen pár napja tört ki a botrány, amikor nem akarták újraválasztani a masszív szocialista és állami támogatással regnáló volt rektort. A takarmánytudomány (sic!) érdemes képviselője hatalmas pályázati pénzeket kapott a szocialista kormányzattól. A pályázati feladatban segítségre számíthatott Szilvássy és Gyurcsány cégétől is. Nem csoda, hogy újraválasztására még Manherz államtitkár is megjelent Kaposváron.

A felekezeti főiskolák, egyetemek sem maradtak ki a ballib pénzosztásból (a megfelelő százalék visszaszármaztatásával persze). Legendák keringenek a Rabbiképző és a vele összebútorozott Wesley János Főiskola busás finanszírozásáról.

A Károli is jócskán kap állami támogatást. De Ballának és a mögötte álló Hegedűs családnak, valamint a bölcsészkar fura urának, Szabó Andrásnak, feleségének, Petrőczi Évának és a bölcskarra családi barátait és vazallusait betelepítő Kulcsár-Szabó klánnak nemcsak az állam, hanem még az Isten pénze sem elég. Lenyúlják a KRE ÁJK megtermelt jövedelmének jó részét, mint ahogy a BTK többletét is, amelynek nagy része a Doktori Iskolából származott. (Emlékeztetőül: a DI-botránynak a többmilliós bevétel megkaparintása volt az oka.)

Az elsíbolt összeg jó részét Balla és a gazdasági igazgató a Jobbik kampányára utalta át. Úgy gondolják, ifj. Hegedűs Lóránt felesége jobbikos képviselőként a parlamentben nekik is szerez állami forrásokat.

Az egyetemi vezetés a nyílt színen a Fideszhez építgeti kapcsolatait: Kun Miklós konferenciát szervez, melynek díszszónoka az új külügyminiszter, Martonyi. Szabó dékán sógorán, Szabó püspökön és Balog Zoltán fideszes képviselőn keresztül próbál közelebb férkőzni a református Orbánhoz. Mindez azonban elterelő manőver: a háttérben a rektori pozícióban működő Hegedűs-vő, Balla révén ennél sokkal erősebben folyik a jobbikos nyomulás.

Balla és Szabó az idén megpróbálják megismételni a Károli 1998-as trükkjét. Akkor Hegedűs püspök építkezésre csalt ki az Orbán kormányból kétmilliárd forintot. A pénz jó részét Rozgonyi MIÉP-alelnök lányainak, a Károli akkori főtitkárának és gazdasági vezetőjének segítségével a MIÉP-nek játszották át. A Hegedűs család most a Jobbikkal áll intim kapcsolatban. Régi barátjuk, Rozgonyi Ernő is bekerült a parlamentbe. Az államtól kisírt pénzeket a Jobbik kasszájába szánják.

NE HAGYJUK! Csak a Fidesz kétharmados többsége biztosíthatja a szocik és a szadeszesek rablóhadjáratának megszüntetését, a bűnösök felelősségre vonását.

Csak a Fidesz kétharmados többsége akadályozhatja meg a vállalhatatlan szélsőjobb párt, a Jobbik nyomulását és zsákmányszerzését.

Csak a Fidesz kétharmados többsége valósítja meg azt a törvényességet és rendet, amelyet az elmúlt nyolc évben annyira nélkülöztünk.

Barrister

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen