Mittwoch, 3. November 2010

Beweis für Verleumdung (Bizonyíték a rágalmazásra)

Friss hír 2010. Karácsony

Itt keress bennünket:

http://jhnnsclvn.wordpress.com

(Újabb cenzúra! A jhnnsclvn.wordpress.com blogot letiltották a magyarországi keresőgépekből, ezért csak közvetlenül érhető el a fenti linken.)



Posted by jhnnsclvn on november 4, 2010

Egy albán közmondás szerint a rágalmazó rosszabb, mint a gyilkos. A német nyelv is kapcsolatba hozza a rágalmazást a gyilkossággal: a „Rufmord” olyan rágalmazás, amely az áldozatot megsemmisíti a szakmában. A rágalmazás morális gyilkosság. Szabó András és Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes morális sorozatgyilkosok. Közös karrierjüket ezen a pályán 1998-ban kezdték, amikor puszta rágalmazással egyszerre távolítottak el a református egyetemről 10 oktatót. Erdélyi Istvánról pl. azt hazudták, hogy nincs tudományos fokozata, Beke Albertről, hogy diplomája sincs, Huszár Ágnesről pedig azt, hogy összeférhetetlen, rágalmazó és aljas stb. Azaz a saját tulajdonságaikat aggatták rá, hogy eltávolítsák a magyar tanszékről legtehetségesebb vetélytársukat, aki a felettesük is volt egyben, és ezzel megnyíljon az út az intézet- illetve a tanszékvezetés felé. Csakhogy pechükre nem Szabó Andrást, hanem Györke Ildikót nevezték ki intézetvezetőnek és dékánnak. Györkét egy év alatt eltakarították az útjujkból és a létből is – fúrással, rágalmazással és intrikákkal siettetve a halálát. De a Duplaszabók megint hoppon maradtak, mert az egyetemre már az MTA doktoraként érkező Hima Gabriella lett a Magyar Tanszékcsoport új vezetője. Duplaszabók nyeltek és vártak a bosszúra. De amíg vártak, sem tétlenkedtek. Az időközben itt felbukkant Nyilasy Balázst szexuális bűncselekményekkel rágalmazták meg, persze, a szokásos módon, suttogó propaganda útján, nem vállalva a nevüket, a szikrázóan tehetséges Szigeti Lajost pedig halálba üldözték, többek között azzal is, hogy „sima alkoholistává” leminősítve átfúrták Veszprémbe. Szabó ezalatt keményen gyúrt a hatalomra a háttérben: a naiv Kulint megint palira vette és a helyettesévé hízelegte be magát, hogy újból megpuccsolja, majd Popély kitaszításával a rektorhelyettesi székből bedolgozta magát a Rektori Hivatalba is. 2009 május 30-án aztán elérkezettnek látták az időt Hima kinyírására. Kulcsár-Szabó Ágnes zsoldosa, PONTILYEN, vállalkozott a morális bérgyilkosságra, egy aljas posztot helyezve el az interneten. Nemcsak elhelyezte, hanem olvastatta is, hiszen, mint az egyik kommentben mondják, napokig a félezret, sőt, az ezret ostromolta a kattintások száma. Csak az érintettnek nem szólt róla.

Összességében hálásak lehetünk PONTILYENnek. Ha nincs Pontilyen, nem lenne Johannes sem. Eszünkbe sem jutott volna blogolni, ha nem támadtak volna meg valakit, akit mindenkinél jobban tisztelünk, és aki erről a támadásról sokáig nem is tudhatott. Biztos csodálkozott, hogy a hallgatók hirtelen miért nem köszönnek neki vissza sem.

Íme a poszt, amelyik a károlisbotrány néven elhíresült blogháborút kirobbantotta:

Gondolatok az aljasságról
Az egyetemet, ahová járok, amely az egzisztenciámat biztosítja, és amelytől már eddig is nagyon sokat kaptam, egy ember tönkre akarja tenni. Névtelen följelentésekkel, álnéven írt levelekkel. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az akciósorozat (melynek célja az akkreditáció megfúrása) eredményes lesz. Sikerülhet emberek százainak, ezreinek életét megnehezíteni, megrendíteni, aláásni.

Az ember (mint én) tehetetlenül és részint értetlenül szemléli ezt a folyamatot. Hogyan lehetséges ez? Hogyan lehet megmagyarázni (megérteni?) az aljasságot? …

tovább »

31 komment
Címkék: aljasság morál gondolkodás társadalom pszichológia nietzsche


Az újabb posztokban és különösen a „Bűn és büntetés” poszt kommentjeiben azonban már nem elvont filozofálás, hanem nyílt célozgatás folyik jól felismerhető és beazonosítható módon egy „elmezavarodott hölgyeményre”, aki az aljasság megtestesítője (ugyanaz a retorika, mint a korábban kirúgottakkal szemben), és aki egymaga 8-10 nicken kommentel. Akkor is, amikor éppen vizsgáztat vagy értekezleten ül, mert Pontilyen, jó zsoldoshoz illőn, meghamisította a tényeket is, csakhogy a feladatot végrehajthassa. Az pl. eszébe se jutott, hogy megkérdezze az érintettet magát. Egy az egybe leírta, amit felbujtói tollba mondtak neki.

2009.06.18. 11:53 pontilyen
Szolgálati közlemény
Kedves olvasók! Az utóbbi kilenc nap fejleményeire tekintettel drasztikus lépésre voltam kénytelen elszánni magamat. Egyelőre letiltottam a blogban a kommentek megjelenését. Ne ijedjetek meg! Ez egyetlen személynek szól csupán, aki képtelen viselkedni, és a kitiltások ellenére újabb és újabb álnickekkel (és álnickeken terjesztett rágalmakkal és hazugságokkal) zavarja meg a blog nyugalmát. …

2009.06.19. 11:40 pontilyen
Szolgálati közlemény (ismét)
Kedves olvasók! A jó hírrel kezdem: egy nap szünet után ismét lehet kommentelni a blogon! Hosszas gondolkodás után végülis úgy döntöttem, hogy nem teszem védetté a blogot (ez túlságosan is macerás lett volna, és egyéb hátrányai is volnának), ellenben bevezetem az előzetes moderációt.

Tekintve, hogy naponta többször is fönt vagyok a blogon, maximum pár órás késedelemnél többet ez csak kivételes esetekben fog jelenteni.

Tudom, ez így mindannyiunknak egy kicsit kényelmetlenebb lesz. Egyelőre azonban (miután egy elmezavaradott egyén megtámadta a blogot) még mindig ez a legjobb megoldás.

Később, ha lesz hozzá kedvem és erőm, illetve mindenekelőtt lesz igény rá, elmagyarázhatom a Gondolatok az aljasságról topiknál valamivel világosabban és konkrétabban is, hogy az én tudásom és információim szerint mi történt itt és az egyetemünkön a közelmúltban. …

tovább »

23 komment
pontilyen 2009.06.19. 12:49:21

Őszintén szólva pillanatnyilag nekem sincs túl sok kedvem foglalkozni vele. Ugyanakkor a történet hihetetlenül tanulságos, szóval egyszer majd, ha végképp lecsillapodott a hangulat, szerintem érdemes lesz visszatérni rá.

(Pláne azok után, hogy a legújabb hírek szerint alighanem eredményesen sikerült megfúrni az akkreditációt.)

Kétségtelen, hogy e blog usque 1,5 éves történetének eddigi legsötétebb napjain vagyunk túl.

Válasz erre

pontilyen 2009.06.19. 12:56:30

@bs395:

Át kellett gondolnom, na. Ilyen esettel még sohasem szembesültem, pedig volt már itt tényleg mindenféle látogató.

Válasz erre

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.19. 14:23:35

Nem zavar. De az tényleg nem járja, hogy egy elmebeteg tönkretegye a diskurzust.

….

Örömmel jelenthetem, hogy engem sem zaklat már a hölgyemény.

……

pontilyen 2009.06.19. 14:59:01

@Reckl_Amál:

Már először is azért írtam róla, mert nagyon mélyen fölháborított, amit az ügyről több, egymástól független forrásból is hallottam. De mindvégig anonim módon kezeltem az illetőt, most is, azok után is, hogy erre egyáltalán nem szolgált rá. Nem írtam le, hogy őt … …-nak hívják, hogy kicsoda, pontosan miket tett, és miket nem tett. ……..

Válasz erre

pontilyen 2009.06.23. 14:49:51

@csaktom:

Ja, még annyit, hogy az utólagos moderáció nem tud működni úgy, ha a kitiltott kommentelő folyton újabb és újabb nickeket gyártva folytatja tovább a szemetelést. Sőt egyre agresszívebbé és elszántabbá válva teszi ezt.

Válasz erre

…….…

Válasz erre

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.30. 14:16:07

Amúgy még mindig próbálkoznak?

Válasz erre

pontilyen 2009.06.30. 15:22:22

@Reckl_Amál:

Szerencsére már nem. Láthatod az oldaldobozban levő statisztikákból is, hogy már nem ostromolja a félezret (ezret…) a napi kattintásszám a blogon. De egyelőre nem árt némi óvatosság.

Válasz erre

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.06.30. 16:44:52

Ahelyett, hogy örülnél a forgalmad felélénkesítésének…

De egyetértek. Sajnos bármikor visszajöhet. Viszont meglepően hamar föladta.

Ld. Reckl_Amál blogját is, különsen a “Szar a májtól” épületes című posztot: http://recklamal.blog.hu , amelyen PONTILYEN “Csöncsön” nicken blogol.

És végül azt is eláruljuk, milyen néven anyakönyvezték PONTILYEN zsoldost:

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=119092

Posted in HungarianCalvinistUniversity | Tagged: András Szabó = serial killer, Ágnes Kulcsár-Szabó-Hansági = serial killer, Csongor Bodrogi = hitman

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen