Dienstag, 9. August 2011

The Power of the Dog (Az erősebb kutya b…ik)

The Power of the Dog (Az erősebb kutya b…ik)

Szerző karoligaspar @ augusztus 7, 2011

“Minél jobban kilóg a lóláb, minél otrombább a ‘csalás’, a szemérmetlen hatalomelvűség, minél többet nyomnak le kacsatömővel a pampogásától már amúgy is fulladozó csőcselék torkán, annál világosabb, ki a james, ki mondja meg, mi van, ki oszt­ja a lapokat, ki kapja a zsét. … Úgyhogy kuss legyen.”

Farkas Zsolt: Győz a jó


http://www.muut.hu/korabbilapszamok/013/farkas.pdf

Ha Magyarországon a törvények érvényesülnének, akkor Mészáros Márton és cinkosai – Szabó András, Kulcsár-Szabó Ágnes, Eisemann György, Bednanics Gábor és Petrőczi Éva – csalás miatt már börtönben ülnének. De Magyarországon “az erősebb kutya b…ik” elve érvényesül, azaz a kutya erősebb a törvénynél. Ez az eb természetesen nem Mészáros, hanem aki mögötte áll. Őrá vonatkozik a mottó, mint ahogy a tanulmány is, amelyből idéztük – a szerk.

Nemrég az alábbi rövid hírt kaptuk Szegedi Kollégától:

„Mészáros 2011. június 30-án természetesen megkapta a Szegedi Tudományegyetemtől a doktori oklevelet. Még majdnem bocsánatot is kértek a ‘szegény fiútól’, hogy csak most, de biztosították őt, hogy a kiállítás dátuma tavalyi, hogy ne érje se őt, sem a hogyismondjuk micsodáját (a MENYt – a szerk:) hátrány. Előbb nem tudósíthattam erről, mert szigorú titoktartást rendeltek el a diplomaosztó részvevőinek. Most már lehet, mert a hír mostanra már nemcsak kiszivárgott, hanem eléggé elterjedt.”

Időközben előkerült a híres disszertáció eredeti kézirata, amely 2009. március 26-án az Eisemann által vezetett bizottságtól 100%-ot kapott. A fokozat 2009 szeptember 1-i visszavonása után a szöveg eltűnt az adatbázisból. Nem véletlenül: kiderült, hogy a 100%-ra értékelt ópusz mindössze 13 oldalt tett ki, amelynek a felét ráadásul Korner Veronika írta.

Azaz Mészáros Márton összesen 6 és fél oldalas szöveggel lett 100%-os doktor a Károlin!
Mészáros’ Dissertation (PhD-Thesis)
Posted on August 2, 2011 by karoligaspar

Itt olvasható az egész: http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2011/08/02/meszaros-dissertation-phd-thesis/

Kategória: ELTE, Károli Egyetem BTK, Károli University of the Reformed Church, Kulcsár-Szabó Ágnes, Mészáros Márton, Szabó András, Szeged University | Címke:: Bednanics Gábor, doktori cím 13 oldalas társszerzős dolgozatra, Eisemann Gyögy, Korner Veronika, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes, Mészáros Márton, Szabó András | Szerkesztés | 50 Hozzászólások »

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen