Samstag, 23. Oktober 2010

Péter Balla ist verrückt worden (Balla Péter megtébolyodott)

Peter Balla went mad (Balla Péter megtébolyodott)

Figyelem! A Károli ügyvédje, Takács János kitöröltette a jhnnsclvn blogot a google keresőből. A blog közvetlenül elérhető: http://jhnnsclvn.wordpress.com/


Posted by jhnnsclvn on október 20, 2010

Amikor a BTK-n szeptemberben Tarr Zoltán zsinati tanácsos megválasztatta az energikus és kétségtelenül református, de tudományosan nulla és embernek is nagyon középszerű Sepsi Enikőt, akkor azt gondoltuk, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni.

És amikor Domokos Andrea lemondott az ÁJK dékáni posztjáról, amit kifejezetten neki írtak ki, azt hittük, nem fogjuk megsiratni.

Mindkét esetben tévedtünk. A magyarázat az ÁJK nyitólapján található. Az itt szereplő információból csak arra lehet következtetni, hogy az üldözési mániás, veleszületett bialmatlanságban szenvedő, munkatársait feljelentő, hallgatóit üldöző és a Rektori Hivatalt lepusztító és kiürítő Balla Péter rektorszubsztitútum teljesen megőrült.
KRE – Állam- és Jogtudományi Kar

KÖZLEMÉNY

Személyi változás az Állam- és Jogtudományi Kar élén
Budapest, 2010. október 19.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai nappal saját kérésére – egészségügyi okokból – Dr. Domokos Andrea asszony dékáni megbízatását Dr. Balla Péter rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes úr visszavonta.

Köszönjük Dékán Asszony eddig végzett értékes munkáját, további munkájára Isten áldását kérve.

Dr. Balla Péter rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes úr egyúttal megbízta Dr. Kovács Barnabás Stratégiai Igazgatót, valamint Dr. Kovács Zsolt Csaba Gazdasági Igazgatót az Állam- és Jogtudományi Kar dékánja munkaköri feladatainak ellátásával.

http://www.kre.hu/ajk

Halász Krisztina
PR munkatárs

Ballának, úgy látszik, elfogytak a karokon a bizalmi emberei (ha egyáltalán voltak), most már a Rektori Hivatal munkatársait közvetíti ki a karok élére. Az újdonsült főtitkár, Sepsi Enikő néhány hónappalmegjelenése után áttelepült a BTK-ra dékánnak, most pedig az újdonsült stratégiai igazgató, Kovács Barnabás az ÁJK-ra. Tulajdonképpen realizálódott az a koncepció, ami eddig látensen érvényesült: Sepsi – megjelenése óta – a Bölcsészkart kontrollálta, Kovács Barnabás pedig a jogi kart, Kovács Zsolt Csaba gazdasági igazgatóval együtt. PhD-t hárman együtt is nehezen tudnak felmutatni. (Sepsinek állítólag van, amit még senki sem látott, és ami 8 éve minden évben meg akar jelenni, aztán mégse. A jogi kart átvették a Kovácsok. Kovács Barnabás testvére, Kovács Levente KDB-s bank alelnök már szintén bent van a jogi karon. Igaz, neki nemcsak PhD-ja, hanem jogi diplomája sincs, dehát a Károli amúgyis a szakos diploma nélküliek egyeteme (ld. Kovács Árpád, Petrőczi, Csoma, Koncz, Szilasi a BTK-n). Kovács Levente ott, a Pulay féle tanszéken, már fel se tűnik. Az egész tanszék – észrevétlenül – átmegy jogiból közgazdaságiba. A lényeg, hogy Bölcskei Kovácsai jól be legyenek ágyazva, és a zsebük jól ki legyen tömve.

De mitől egyetem ez a pénznyelő förmedvény?


Posted in HungarianCalvinistChurch, HungarianCalvinistUniversity | Tagged: Bölcskei, Balla, Sepsi és a Kovács-triász

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen