Samstag, 23. Oktober 2010

Erpressung und Bestechung an der Károli Universitaet (Zsarolás és vesztegetés a Károlin)

Friss hír 2010. Karácsony

Itt keress bennünket:

http://jhnnsclvn.wordpress.com

(Újabb cenzúra! A jhnnsclvn.wordpress.com blogot letiltották a magyarországi keresőgépekből, ezért csak közvetlenül érhető el a fenti linken.)


Extortion and bribery at the Károli University (Zsarolás és vesztegetés a Károlin)

Figyelem! A Károli ügyvédje, Takács János kitöröltette a jhnnsclvn blogot a google keresőből. A blog közvetlenül elérhető: http://jhnnsclvn.wordpress.com/


Posted by jhnnsclvn on október 23, 2010

Október 23-át ünnepeljük Bonnie és Clyde 2-vel a Károlin! Bemutatjuk eddigi legsikeresebb rablási akciójukat. A Károli még mindig egy “Raeubernest”, csak a dékáni névtábla változott. Így marad ez a Reformáció ünnepére is?

Íme, így tett szert 2009. augusztusában Hansági-Bonnie és Hermann-Clyde a SEMMIből egyszerre 12 ill. 6 doktoranduszra. Egyes újdonsült doktoranduszaik már abszolutóriummal, mások szigorlattal, legtöbben már félkész disszertációval a zsebükben születtek.

From: Kőfalusi Krisztina
Date: 2009/8/6
Subject: nyilatkozat
To: Széll Szilvia , Ságodi Ildikó , Péter Petra , Pereszlényi Erika , Tímár András , Niklosz Krisztina , Németh Mónika , Móra Gabriella , Koczka Ferenc , Adorján Viktor , Váradi Ábel , Ács Zsuzsanna , Baráth Csilla , Bognár Sarolt , Borbély András , Crisan Renáta , Diószegi Nóra , Feltizi-Veress András , Kovács Ferenc Dávid , Kuhn Gabriella Szilvia , Merklin Orsolya , Püspöki Nikolett , Retfalvi Arpad , Szabó Andrea , Szalontai Anna , Vadas János , Wolf Zita , Virágh András , Viktoria Varga , Venásch Eszter , Varga Zoltán , Váradi Ferenc , Suhajda Péter , Sípos Dávid , Simó Szabolcs , Schultz Adrienn , Sárai Szabó Linda , Pető Katalin , Péterfy Orsolya , Pénzes Szabolcs , Pataki Attila , “P. Tóth Tamás” , “P. Nagy Ildikó” , Oláh Olívia , Nemeh Diana , Nagy Márta , More Annamária , Molnár Illés , Molnár Bernadett , Meszaros Marton , maszárovics Ágnes , Marta Vass , Majoros Szidónia , Lukács Zsuzsanna , Lövey Gábor , Liktor Katalin , Kusztos Györgyi , Kurdi Péter , Kránicz Gábor , Kovács Tibor , Kovács Nikolett , Korner Veronika , Fülöp Éva , fargok@t-online.hu, Cziotka Vanda , Cziczka Katalin , Budaházi Anikó , Bodrogi Csongor , Berkó Helga , Beniczky Klára , Barkóczi Balázs , Baráth Gabriella , Dóra Kolta , merei.janos@yahoo.com, ajkay@chello.hu

Kedves Doktoranduszok!

Mellékelten küldöm Kovács Árpád professzor úr levelét és a témavezetői nyilatkozatot.

üdvözlettel:

Fehér Eszter

2 melléklet — Az összes melléklet letöltése (tömörítve:nMagyar)
témavezetői nyilatkozat.doc
199 KB Megtekintés Letöltés
Nyilatkozat kísérő.doc
205 KB Megtekintés Letöltés
Válasz Továbbítás


Tisztelt Doktorandusz!

Melléklelten küldöm Önnek azt a Nyilatkozatot, melyben a doktori kutatásának címét és a témavezetőjének a nevét adhatja meg. Kérem, hogy az aláírt nyilatkozatot postafordultával, de legfeljebb augusztus 19-ig juttassa vissza a Doktori Iskola titkárságára (Budapest, 1088 Reviczky utca 4. II/212.).

A témavezetőjével személyesen nem szükséges emiatt konzultálnia, az ellenjegyzést a Doktori Iskola is intézheti, de kérem, hogy e-mailben mindenképpen vegye föl választott témavezetőjével a kapcsolatot, mert a doktori szabályzat szerint egy témavezető csak hat doktoranduszt fogadhat!

Amennyiben témavezetőt szeretne váltani, a nyilatkozat kitöltésével ezt is megteheti. Abban az esetben, ha az új témavezetővel korábban mint konzulenssel együtt dolgozott kérjük ezt jelezze. Amennyiben témavezetőt szeretne váltani, vagy megjelölni, de nem biztos a személyében akkor kérheti a KDHT javaslatát, ezt kérjük, jelezze a lapon.

Munkájához sok sikert kívánva üdvözlettel:

Budapest, 2009. augusztus 5.

Prof. Dr. Kovács Árpád sk.

DI vezetője

Vessük össze ezt a levelet az előző posztban idézett Doktori Szabályzat 49.§-ával (http://kreirtudphd.weboldala.net/downloads/KRE_IDI_MSZ.pdf) .

A levél szerint mindenkinek egységesen 2009. augusztusában kell témavezetőt választani – ez lehet a régi, lehet új – akár frissen vették fel, akár már évekkel azelőtt végzett. Mi van akkor a 3. félévvel mint elvileg lehetséges utolsó időponttal a témaváltásra? Bár a téma- és témavezetőválasztás a DI-felvételi előtt történik, annak feltétele, a levél azt sugallja, hogy ez bármikor megtehető, akár téma-és témavezető nélkül is be lehet kerülni, ill. nincs jelentősége, mert bármikor módosítható. A témát ugyan az egyes témavezetők hirdetik, de a levél nem arra szólít fel, hogy új témát válasszanak a delikvensek új témavezetővel, hanem hogy a más által meghirdetett témával és az addigi munka eredményével menjenek át új témavezetőikhez, akik nem mások, mint Bonnie2 (Kulcsár-Szabó-Hansági) és Clyde2 (Hermann). Így keletkeznek a teljesen inkompatibilis párosítások, amikre előző posztunkban hoztunk néhány példát, ill. amin Bonnie1 és Clyde1 nemrégiben lebuktak, de ez klónjaikat csöppet sem zavarja. Végül Kovács Árpád, aki úgy csöppent a veszprémi bukása után a károlis IDI-be, mint Pilátus a Credoba, kedvesen felajánlja a bizonytalankodóknak, hogy majd ő ajánl témavezetőket (itt, a KLárolin, ahol akkor még ki sem ismerte magát). Nos, ha a doktorandusznak fogalma sincs, kihez és miről írjon, de már felvették, netán felsőbb éves vagy már végzett is, akkor el lehet képzelni mennyire komoly és működőképes ez az intézmény. Sem témavezetői ellenjegyzés, sem a régi témavezető lemondó nyilatkozata nem szükséges, mert mindent pótol az DI vezetése, majd a KDHT és az EDHT (vagyis Kovács Árpád kétszer, Németh Dávid egyszer). Bonnie mohóságában a levélben 6-ra maximált számot alaból megduplázta, de a Dokori Tanács honlapján csak 10 hely volt, így onnan néhány lemaradt.

A levelet Kovács Árpád az IDI vezetőjeként jegyezte és a KDHT elnökeként az így végrehajtott teljesen törvénytelen témavezetőváltásokat jóváhagyta. Az EDHT elnökeként előbb Szabó András, majd Németh Dávid is megerősítette az eltulajdonításokat.

Vajon melyik Doktori Iskola vállalja be ezek után Bonnie 2-t és Clyde 2-t 2010/2011-ben zsarolással, fenyegetéssel, vesztegetéssel és ígéretekkel elorzott doktoranduszaikkal? És mit tesznek akkor ezek a doktori iskolák, ha jelentkezik az eredeti témavezető a közös munkát alátámasztó dokumentumokkal, és bíróság előtt támadja meg az eltulajdonítást? Vágyik-e arra a többi doktori iskola, hogy belekeveredjék a károlis botrányba?

Hol fog akkor az APÓSa nevével nyomuló, a hallgatókat manipuláló és megvásárló vérciki MENY 2010/2011-ben habilitálni, ahogy azt a doktori tanács honlapján hirdeti (http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=1323) ? Az ELTÉ-n a Maedchen für alles Eisemann segédletével, vagy Szegeden a „nyalogány nyalogányával”, Páljóskával? Esetleg kiviszi magával APÓS már nem létező berlini, vagy a FÉRJ még létező konstanzi kapcsolataihoz, hogy kikunyeráljanak egy habilitációt a németül mekegő, magyarul kattogó női terminátornak?

Nyilatkozat kísérő

Posted in HungarianCalvinistUniversity | Tagged: Ágnes Kulcsár-Szabó (Hansági), Árpád Kovács, Zoltán Hermann

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen