Samstag, 18. Dezember 2010

3 Defensionen - 0 Titel (Három Mészáros-védés

Friss hír 2010. Karácsony

Itt keress bennünket:

http://jhnnsclvn.wordpress.com

(Újabb cenzúra! A jhnnsclvn.wordpress.com blogot letiltották a magyarországi keresőgépekből, ezért csak közvetlenül érhető el a fenti linken.)


http://jhnnsclvn.wordpress.com


Alább 3 meghívó látható PhD-védésre, másfél éven belül, mindhárom azonos címmel, azonos vezetéknevű szerzőkkel. Hány érvényes ebből? Hány fokozat lesz ebből? És ki kapja? Ki lehet-e bújni a 2 éves moratórium alól identitásváltással vagy névváltoztatással? Hány hivatalos neve lehet egy személynek?

Ezek a kérdések már a kriminalitás területére vezetnek. – A szerk.

Szerző: Szegedi Kolléga

A Szegedi Egyetem csúfot űz a minősítési eljárásokból, a PhD-értekezésekből, a MAB-ból, az Országos Doktori Tanácsból, az informatikai adatbázisból, magyarán a szakmából, az erkölcsből és a jogrendszerből. Hogy a Károli Gáspár Református Egyetem is ezt teszi, az nem mentség. Utóbbiról ugyanis régóta köztudott, hogy szakmailag bóvli, lényegileg pénzmosoda, erkölcsileg minősíthetetlen, a szó szoros értelmében kriminális, amúgy atyafiaktól hemzsegő, degenerált nepotista beltenyészet. De hogy a Szegedi Tudományegyetem is erre a nívóra süllyedjen le, az nekünk, szegedi polgároknak és egyetemi oktatóknak elviselhetetlen. Ez ellen fel kell emelni a szavunkat.

Fenti állítások illusztrálására álljon itt az a három meghívó, amelyik bizonyíték két intézmény, a Károli Református Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem okirathamisítására, és két egyetemi oktató, Mészáros Márton és Kulcsár-Szabó Ágnes csalására. Mészáros Márton védése ugyanis a Károlin nem maradt el, nagyon is meg lett tartva, 100%-ra értékelve, megünnepelve, majd csalás miatt visszavonva. Bár a törvény 2 évi várakozást ír elő, a szegedi Irodalomtudományi Doktori Iskola vezetője, Balázs Mihály, az időközben már országos hírűvé vált csalót, Mészáros Mártont, aki ellen büntetőeljárás van folyamatban, fokozatszerzési eljárásra mindössze 4 hónap elteltével fogadta. Ezért a legnagyobb felelősség az iskolavezetőt terheli, aki saját nevében két meghívót szignált, mindkettőt érvénytelen doktori védésre, a másodikat ráadásul visszamenőleg, fiktív nevekkel. Mert sem Hansági Ágnes, sem Mészáros István nem létező személyek. Az első személy hivatalos neve: Kulcsár-Szabó Ágnes, a másodiké Mészáros Márton. Balázs Mihály előbb Mészáros Márton védését hirdette meg Fried István témavezetésével, majd “Mészáros Istvánét” “Hansági Ágnes” témavezetővel, előbbit 3 nappal a védés előtt, utóbbit 3 nappal a védés után. A védés időpontja, helyszíne, a disszertáció címe és szövege azonos. Ordító csalás és okirathamisítás. Követeljük Balázs Mihály azonnali leváltását és büntetőjogi felelősségrevonását.






http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&vid=1755

(a második meghívót időközben törölték)

http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&vid=6259

Posted in HungarianCalvinistUniversity, Szeged University | Tagged: Ágnes Kulcsár-Szabó, István Fried, József Pál, Márton Mészáros, Mihály Balázs, Scandal in Szeged

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen