Freitag, 26. August 2011

Forró nyom (Hot trail)

Forró nyom (Hot trail)

Szerző karoligaspar @ augusztus 26, 2011
Hot trail (Forró nyom)
Posted on August 26, 2011 by karoligaspar

Szerző: Netfigyelő

Valaki megint beizzította a cenzúrát. Ha a “70 milliós ösztöndíjcsalás a Károlin” keresőszavakat beütjük a google-ba, úgy a 3. oldaltól kezdve azt látjuk, hogy minden oldalról “jogi kérésre” eltávolítottak 1-1 találatot. Talán csak nem azért, mert a sikkasztók attól féltek, hogy a hozzászólások esetleg nyomra vezethetik a BRFK-t? Egyébként elég furcsa, hogy csak tanúk vannak, de gyanúsított nincs. Nem a Kar vezetői felelnek a sikkasztásért? A csalást Sepsi Enikő fedezte fel, a sikkasztás a korábbi években történt az egyetemi honlap akkori (meglehetősen eldugott) közleménye szerint. Ki volt az a személy, aki végig folyamatosan a BTK (legalább egyik) vezetője volt? Csak nem Szabó András? 2008-tól dékán, azelőtt rektorhelyettes, azelőtt pedig dékánhelyettes!

Ha a rendőrség komolyan tanulmányozta volna figyelmeztetésünket, már ez év február 26-án forró nyomra lelhetett volna. A Pethő-poszt alatt az alábbi hozzászólástömb található , feltehetően az ügyben tevőlegesen érintettek neveivel:

Tovább a poszthoz:

http://karoligaspar.wordpress.com/2011/08/26/censorship-cenzura/


A bejegyzés létrehozva augusztus 26, 2011 at 8:37 du. and is filed under Balla Péter, Károli University of the Reformed Church, Kulcsár-Szabó Ágnes, Szabó András. Címke:: újabb cenzúra a Jhnnsclvn's blog ellen, forró nyom a 70 milliós károlis ösztöndíjcsalás ügyében, Korner Veronika, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes, László Márton, Mészáros Márton, meg akarja-e találni a rendőrség a tetteseket?, Szabó András, Szabó Andrea, Szénási Károly

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen