Samstag, 15. Januar 2011

2010 in review (BUÉK)

2010 in review (BUÉK)

Szerző jhnnsclvn @ január 2, 2011

A WordPress csapata megküldte a blog évi statisztikai összesítőjét. A blog látogatottsága kimagasló volt, annak ellenére, hogy csupán egy kis egyházi egyetem kívülállók számára alig érthető partikuláris problémáit tematizáltuk, és főként annak ellenére, hogy a Károli Református Egyetem fenntartója, vezetői és jogászai mindent megtettek a blog betiltására: 2010. októberére sikerült a blogot minden magyarországi keresőgépből letiltatniuk (a keresőszavakra és a bejövő linkekre vonatkozó alábbi adatok ezért nem lehetnek szignifikánsak). A blog a cenzúra ellenére érte el a kiemelkedő eredményeket. (A letiltás előtt a blog és posztok naponta benne voltak a legjobb 10-ben, egyes posztok a legjobb 3-ban).

Megkaptuk a WordPresstől az összesítést a legsikeresebb posztokról. Külön örömömre szolgál, hogy bár én sok posztot írtam, a mintegy 200 publikált poszt legjobb 5 darabja egyikének sem én vagyok a szerzője, azok egytől egyik különböző személyektől származnak.

2010. évi toplista – fordított sorrenben:

5. helyre futott be a profi okirathamisító Mészáros Márton, azonos napra, 2009. március 9-re datált, 2 db hamisított nyilatkozatával. Gratulálunk a szerzőnek!

4. helyen végzett Jakab Attila Balla Péter könyvéről írt recenziójával. Ezt a kitűnő bírálatot nemcsak megjelenése napján rohamozták meg, hanem megjelenése óta szinte minden nap fellapozzák. A recenzió a kulturált szakmai kritika mintadarabja, méltán az egyik legnépszerűbb olvasmány a blogon. Köszönjük Jakab Attilának az értékes írást!

3. helyre futott be a “Tűz és kéneső Szodomára!” című, “Kovács Petronella” nicknéven beküldött írás, amelyet jogászkollégák írtak, de nemcsak a károlis jogászok, hanem a jogász társadalom szélesebb rétegei is olvashatták a számokból és a hozzászólásokból ítélve, amely utóbbi az összes poszthoz képest itt a legmagasabb, közel 300. Köszönet az ismeretlen jogászkollégá(k)nak.!

2. helyre sikerült betörnie egy még tavaly novemberben felkerült posztnak, amelyet volt károlis kollégák és hallgatók küldtek be btk@citromail.hu címről, nicknév nélkül. Annak ellenére, hogy a poszt csak 3 kommentet kapott, a második legmagasabb kattintásszámot érte el. Mondják, hogy a remény hal meg utoljára. Ez a poszt reményt és megoldást sugárzott. Kár, hogy az illetékesek nem olvasták, vagy nem akarták megérteni az üzenetet. Most valószínűleg nem ott tartana a Károli, ahol. Köszönjük az ismeretlen szerzők jószándékú javaslatait. Bár pusztába kiáltott szó maradt, sokan sokáig merítettek belőle reményt.

1. helyre Szabó Andrásnak, a Régi Magyar Irodalmi Tanszék vezetőjének az ún. MTA doktori értekezése futott be, “Naplószemelvények” címmel – méltán. Ilyen nagydoktori értekezést még se terjedelemben, se tartalomban nem látott a szakmai közönség. Gratulálunk Szabó Andrásnak, a jhnnsclvn.wordpress.com blog legeslegnépszerűbb szerzőjének: az ő nagydoktoriját azóta sem sikerült még senkinek egyik tekintetben sem “unterolnia”. (Aznap, amikor ezt a “nagydoktorit” publikáltuk a blogon, 1070 kattintás volt – ez blogrekord.) És ne felejtsünk el gratulálni BALÁZS MIHÁLYnak, a szegedi Irodalomtudományi Doktori Iskola vezetőjének, aki – mint opponens – ezt a szakdolgozatnak is rövid, minősíthetetlen szemetet MTA doktoriként keresztülboxolta! Épp most készül ugyanez a Balázs Mihály duplázni: Mészáros Márton érvénytelen disszertációjára Mészáros István néven adja ki 10 nap múlva a diplomát a csaló és okirathamisító Mészáros Mártonnak. Hogy nem szakad rá a Szegedi Egyetem mennyezete!

Az év szerzője: SZABÓ ANDRÁS

Az év arca: MÉSZÁROS MÁRTON

Az év legrosszabb könyve: Az újszövetségi teológiát ért kihívások. Szerzője: BALLA PÉTER


2010 in review

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Healthy blog!

The Blog-Health-o-Meter™ reads Wow.
Crunchy numbers

Featured image

The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 160,000 times in 2010. If it were an exhibit at The Louvre Museum, it would take 7 days for that many people to see it.

In 2010, there were 152 new posts, growing the total archive of this blog to 199 posts. There were 218 pictures uploaded, taking up a total of 89mb. That’s about 4 pictures per week.

The busiest day of the year was September 6th with 1,070 views. The most popular post that day was Extracts from a Diary (Napló-szemelvények).
Where did they come from?

The top referring sites in 2010 were ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com, hu.wordpress.com, startlap.hu, freemail.hu, and webcache.googleusercontent.com.

Some visitors came searching, mostly for kre botrány, károli botrány, jhnnsclvn, petrőczi éva blog, and károlis botrány.
Attractions in 2010

These are the posts and pages that got the most views in 2010.
1

Extracts from a Diary (Napló-szemelvények) September 2010
46 comments
2

Is there a get-out of the Károli-crisis? Van-e kiút a Károlis válságból? November 2009
3 comments
3

Fire and brimstone upon Sodom (Tűz- és kéneső Szodomára) August 2010
289 comments
4

Stinky Art of Peter Balla (Balla Péter “tudománya”) May 2010
103 comments
5

Evidence for forgery (Mészáros Márton 2 nyilatkozata) January 2010
36 comments

Köszönjük az érdeklődést, várjuk olvasóinkat 2011-ben (tartalékblogjainkon is)!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK!

Johannes és a blog csapata

Posted in HungarianCalvinistChurch, HungarianCalvinistUniversity, Szeged University | Tagged: Balázs Mihály és a többiek, Balla Péter, Bölcskei Gusztáv, Bednanics Gábor, Eisemann György, Kovács Árpád, Kovács Zsolt Csaba, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes, Mészáros Márton, Pethő Sándor, Pethő Sndor, Szabó András

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen