Mittwoch, 6. Juli 2011

Congratulation! (Gratulálunk Dr. Keszthelyi Gyulának!)

Congratulation! (Gratulálunk Dr. Keszthelyi Gyulának!)

Szerző jhnnsclvn @ április 11, 2011

Szerző: Bloggerjogász

Gratulálunk Keszthelyi Gyula tardi orvosnak, aki az ügyészségen tett feljelentésével elérte, hogy nyilvánosságra hozzák a Magyar Orvosi Kamara vezetőinek fizetését. Keszthelyi Gyula azonban még nem elégedett, mert a nyilvánosságra hozott listáról hiányzik a költségtérítésekről szóló adatsor:

http://giulio.freeblog.hu/archives/2011/04/11/KI_A_KAMARA_ELNOKENEK_MUNKALTATOJA_TORVENYES_ITT_A_MUNKAVISZONY/

“Nyilvános a Magyar Orvosi Kamara (MOK) vezetőinek fizetése: Éger István elnök 1,3 millió forintos, Gyenes Géza ügyviteli vezető, a Jobbik országgyűlési képviselője 717 ezer forint tiszteletdíjat kap.”

http://hvg.hu/itthon/20110411_orvosi_kamara_tiszteletdijak#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2011_04_11&utm_content=normal

Keszthelyi Gyuláék is úgy kezdték, ahogyan mi. Előbb az adatvédelmi biztoshoz fordultak, mint mi Balla Péter és társai fizetése ügyében, aki velük is közölte, akárcsak velünk, hogy a fizetéseket bizony nyilvánosságra kellene hozni a törvény értelmében. Arra vonatkozóan azonban semmi ötlete nem volt, mit tegyünk azokkal, akik tesznek a törvényre, mint Éger István és Balla Péter.

Keszthelyi Gyula erre büntetőfeljelentést tett, és majdnem elérte, amit akart. A listáról még fontos tételek hiányoznak, de a MOK elnöke már nem titkolhatta el az összes jövedelmét.

Nem így az álszent farizeus, Balla Péter, aki szirupos ábrázattal, álszent álmosollyal, kappan hangján kántálja Jézus Krisztus nevét és zsebeli be havonta a milliókat, mondván, ez egyházi fenntartású intézmény, az ő pénzéhez a népnek semmi köze.

Az egyházi fenntartást persze a szó fordított értelmében kell érteni. A Református Egyház nem fenn(el)tartja a Károli Gáspár Református Egyetemet, hanem kitartatja magát vele. Vagyis duplán indokolt kellene, hogy legyen Balla Péter és társai fizetésének nyilvánosságra hozása. Balla Péter azonban Jézus Krisztus nevében megint felülírja a magyar állam törvényeit.

Kíváncsiak vagyunk, meddig tűri még Jézus Krisztus ezt az áljámbor pacifrizurás barmot földi legelőin?

Kategória: Balla Péter, Károli University of the Reformed Church | 11 Hozzászólások »

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen