Mittwoch, 6. Juli 2011

Creepy crook again (MéSzaros újratöltve)

Creepy crook again (MéSzaros újratöltve)

Szerző jhnnsclvn @ április 11, 2011

Friss hírt kaptunk Szegedi Kollégától a Mészáros-ügy állásáról. Pontosabban arról, hogy már nem áll. Már újra mozgásba lendült. Woman-in-love Ágnesasszony és az üzleti titkos sógornagybácsi, Balla Péter, megmozgatta családi és egyházi kapcsolatait, és összedugták a Mészáros-család jogász tagjai is a fejüket. Woman-in-love nagyszabású akcióba kezdhetett a szegedi csatlósoknál, mert a kre Doktori Iskola honlapján, ahol a legfrissebb hír a Hermann-Kovács féle 2009. november 22-i levél volt “aktuális” címmel, most már nem egy másfél éves, hanem csak egy 5 hónapos frissességű hír jelent meg. Mégpedig az, hogy Balla Péter 2010 november 15-én benyújtotta fellebbezését dr. Hoffmann Rózsa államtitkár asszonyhoz. Hogy miért pont idén április 7-én tették fel ezt a honlapra?

http://kreirtudphd.weboldala.net/

Szegedi Kolléga beszámolójából kiderül, hogy azért, mert a kétszer meg- és lebukott Mészárost a család, a Kulcsár-Szabó klán és a református egyházi körök harmadszor is megpróbálják doktoráltatni. Szegedi Kolléga leveléből az is kiderül, hogy nem a Pázmányon próbálkozik a Kulcsár-Meny bőrfejű Lombrosójával, hanem ismét csak Szegeden. A korábbi Mészáros-Hansági féle feltámadási erőfeszítésekről szóló hírek tehát igaznak bizonyultak, ennek volt a nyitánya az Andrássy úti könyvbemutató, csak az nem, hogy a Pázmánynak ehhez köze van. Továbbra is a Fried-Pál-Balázs féle szolgasereg mozgolódik.


Szerző: Szegedi Kolléga

Valaha gyerekkoromban volt egy mesekönyvem. Az volt a címe, hogy Fridolin, a borz. A borz egy kedves állat. A féreg nem. A féreg undorító. Utóbbi nem Fridolinra, hanem Friedre illik, ez a szakmában az ő epitehton ornansa: Fried, a féreg. Ez jutott eszembe most, amikor Fried István, a vén szegedi köcsög újra aktiválta magát.

Fried azért aktiválta magát, mert a Kulcsár-Szabó klán megint felcsillantotta előtte a reményt, hogyha Szaros Pistából végre doktort csinál, akadémikus lehet. Így aztán Fried belahajszolja egy olyan ügybe a Szegedi Tudományegyetemet, amiből az csak vesztesen jöhet ki. (Mé)Szaros doktoráltatásába. Mikor a bayreuthi egyetem a sokkal becsületesebb Guttenbergtől is undorodva fordul el, Fried arra akarja rávenni Szegedet, hogy ölelje keblére MéSzarost.

Persze ebben Pál József rektorhelyettes, Balázs Mihály IDI-vezető és Klukovits Lajos, a Egyetemi Doktori Intézet igazgató-titkára is nyakig sáros. Különösen az utóbbi, aki nagyon szereti a pénzt. Túlságosan. Egy jó üzleti ajánlatért vásárra viszi a bőrét. Tegye. De a Szegedi Egyetemét is. És a MéSzaros család nem kis összeget ajánlott fel neki, ha doktoráltatják a kis ellenőrző- és bizonyítványhamisító, kicsapott, megbukott , kívül-belül rohadt Mészárost, aki úgy osztja ki a Móricz-ösztöndíjat a haverjainak, hogy el se olvassa a bírálatra neki odalökött pályázatokat. Ezt ő maga vallotta be – sok egyéb gazsággal együtt.

Klukovits, a SZTE titkára és Fried, a Féreg most a szegedi jogászok nyakára járnak, hogy fogadják el az ő nyakatekert magyarázatukat Mészáros szabálytalan második kísérletének érvényesítésére. Ez valahogy úgy hangzik, hogy felejtsük el az elsőt. Mintha nem is lett volna. A Szegedi nem ismétlés, nem újrakezdés, hanem maga a kezdés. Persze, volt előtte a Károli, de az nem számít, mert azt a MAB megsemmisítette. Hogy miért? Semmiért. Ok nélkül. Mert a Doktori Iskola szabálytalanul működött. Tehát nemcsak Mészárosét, hanem mindenkiét. Az összes eredményt visszavonták, Mészáros csak egy áldozat a sok közül. Mészáros a Károlin csupán azért nem kaphatta meg a fokozatot, mert a MAB-határozat után semmilyen doktori cselekményre nem kerülhetett sor. Diplomaosztóra sem.

Hogy akkor Váradi Ferenc miért kaphatta meg? Ő nem ugyanabban a Doktori Iskolában védett? Nem ugyanolyan körülmények és szabályok között?

Vagy Riskó Enikő? Ő ráadásul a felfüggesztés után egy évvel kapta meg. Vagy ez nem doktori cselekmény?

És mi a helyzet a témavezetéssel? A 2010. november 24-i védés előtt Fried, a Féreg volt a témavezető. Védés után, úgy másnap tájékán pedig már Hansági, a Meny(ét). Ez nem okirathamisítás?

És mi a helyzet a PhD-jelölt nevével? Novemberig Márton, aztán decembertől januáris István, aztán újra Márton?

Ki hamisította meg a Szegedi Egyetem részéről a Mészáros-védés több adatát az országos doktori adatbázisban?

Senki. Magától hibázott a rendszer.

Mert ha valaki nekifut egy doktorinak, de megbukik, az nem próbálkozhat másodszor 2 éven belül sehol. Ezt mondja a törvény. Ez világos. De ha valaki nekifut, és azért vonják vissza a fokozatát, mert csalt és okiratot hamisított, az egészen más. Azt ne büntessük. Azt jutalmazzuk. A csalás ne számítson kísérletnek. Az legyen olyan, mintha meg se történt volna. Éljenek a csalók: Szabó András, Pethő Sándor, Mészáros Márton.

Hogy a 33/2007.sz. kormányrendelet nem azt mondja ki, hogy a csalás nem számít kísérletnek, hane azt, hogy nem nyújtható be 2 éven belül máshol az a szöveg, amit egyszer már valahol benyújtott, de nem kapott rá fokozatot?

Mert Mészáros nem csalt, dehogy. 2009. március 9-én kezdte el írni új témából és új témavezetővel azt a dolgozatát, amit még aznap, ugyancsak 2009. március 9-én leadott, a szöveg pedig ugyanaz a 20 oldal volt, amit Korner Veronikával még 2006-ban publikált:

Meg a témavezetőit és a neveit se váltogatta:

Felejtsük el, ezeket a kérdéseket, felejtsük el ezeket az aggályokat, és adjuk oda Szaros Pistának a doktori oklevelet. Tegyük ki magunkat annk a kockázatnak, hogy a Szegedi Egyetem is nyakig süllyed a korrupció bűzös mocskában, ahonnan a Károli zászlótartójának, Balla Péternek már a bibircsókjai se látszanak ki, csak a kopasz feje búbja.

Mellette a másik kopasz fejbúb: a bőrfejű sógorunokaöccsé, Szaros Pistáé. Vagy MéSzaros Marcié? Nem mindegy, milyen név kerül abba a szaros diplomába?

Kategória: Balla Péter, Károli Egyetem BTK, Kulcsár-Szabó Ágnes, Mészáros Márton, Szeged University | Címke:: csalást szabad ismételni, Fried, Fried a féreg, Fried István, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes, Mészáros újra Szegeden | 76 Hozzászólások »

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen